Uncategorized

Verpakkingsmachines – Folie Verpakkings Inpakmachine | Schlichter GmbH

Verpakkingsmachines voor alle eisen van professionals met meer dan 30 jaar ervaring. Flexibele en innovatieve verpakkingsmachines en folies uit één hand

Apparatuur voor verpakkingen gemaakt door experts met meer dan 30 jaar ervaring

Wij bieden flexibele en innovatieve verpakkingsoplossingen die precies aansluiten op uw wensen als fabrikant van folieverpakkingsapparatuur en systeemaanbieder voor verpakkingsoplossingen.

Verpakkingsmachines van Schlichter voldoen aan de eisen van hedendaagse verpakkingsprocedures en zorgen voor maximale productiviteit. Wij zijn uw one-stop-shop voor verpakkingsoplossingen met ons uitgebreide assortiment accessoires, verticale flyers en advies en training van het hoogste niveau.

Producten veilig en betaalbaar verpakt

De juiste verpakking beschermt voedsel tegen vocht, damp en andere omgevingsinvloeden. Folieverpakkingen zijn verbazingwekkend betaalbaar, kosteneffectief, flexibel en transporteerbaar met veel minder ruimte dan andere verpakkingsmaterialen. Professionele en geavanceerde verpakkingstechnologie helpt hierbij. Talrijke bedrijven verpakken hun producten veilig en snel voor verkoop, transport en opslag met behulp van moderne, technologisch geavanceerde en procesbetrouwbare verpakkingssystemen van Schlichter GmbH.

Schlichter GmbH is gespecialiseerd in innovatieve verpakkingsoplossingen die technologie en materiaal uit één bron combineren.

Omdat ze afhankelijk zijn van de specificaties van het product, de soort en kwaliteit van het papier, de dikte van het materiaal en de betrouwbaarheid van het dienstverlenende personeel, is de prijsinformatie niet bindend (benaderinggarantie).

Als u een bezoek wilt brengen: – https://www.schlichter.com/nl/verpakkingsmachines/

Telefoon: +49 (0)7123 97 99 0

info@schlichter.com

 

Hi, I’m alexander

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *